logo
logo

Hoe werken wij?

Op vraag van de klant komen wij ter plaatse. We bespreken de wensen van de klant en de mogelijkheden die er zijn. Daarna voeren wij een standaard meting uit die volstaat om de offerte op te stellen. Ook kan de klant indien hij in het bezit is van plannen deze uploaden via onze contact pagina. Wij kunnen deze dan gebruiken als standaardmeting voor de offerte op te maken.

De offerte wordt via email of post verstuurd indien gewenst. Bij akkoord dient deze offerte ondertekend teruggestuurd te worden ter bevestiging. Er zal dan een afspraak gemaakt worden om een definitieve meting uit te voeren. Deze is afhankelijk van de werken die al dan niet nog moeten worden uitgevoerd. Bij nieuwbouw moeten de chape werken en pleisterwerken uitgevoerd zijn. Men dient dan ook op de hoogte te zijn van het soort afgewerkte vloer dat nog geplaatst zal worden om de meting precies te kunnen uitvoeren.

Een leverdatum zal dan ook besproken worden al naargelang de noden van de klant en het lopend orderboek.

De productie en plaatsing.

Met de grootste zorg worden alle delen van de trap vervaardigd en nagezien. Ieder onderdeel moet perfect zijn. De trap wordt vervolgens volledig geassembleerd zodat iedere afwijking of aanpassing nog kan aangepakt worden. Daarna worden alle delen afzonderlijk afgewerkt volgens de vraag van de klant lakken, kleuren, logen, vernissen, oliën enz.). De trap wordt dan terug geassembleerd volgens de noden van de plaatsing.

Iedere trap wordt bij ons maximaal afgewerkt en dit om de plaatsingstijden zo kort mogelijk te houden. Een volledige plaatsing schommelt tussen de 1 a 2 dagen per trap.