logo
logo

Doe-Het-Zelf !!

Terug

Vandaag de dag worden allerlei formules aangeboden. Bij doe het zelf trappen is het aanbod nogal beperkt en de kwaliteit ervan nogal bedenkelijk.Beperkt in keuze alsook in maatwerk.

Het trappenatelier komt met een nieuw concept. Doe-het-zelf met de kwaliteit van de echte vakman. Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en wil je zelf uw trap samenstellen afwerken en plaatsen? Vanaf nu kan het. Wij begeleiden u van het tekenen tot de plaatsing. Je spaart hier ook kosten uit daar de trap enkel in het atelier wordt gemaakt met de zelfde zorg en kwaliteit van de echte massieve trappen. De trap kan afgehaald of geleverd worden. Afhankelijk van de noden kan de trap reeds gedeeltelijk opgebouwd zijn of in losse onderdelen afgeleverd worden. 

Hoe werkt het ??

1 Meten is weten : bezorg ons de opmeting van de ruimte waar de trap moet komen. Indien nodig kunnen wij u een meetplan bezorgen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kan ons ook steeds emailen indien er vragen zijn. Wij reageren ten laatste de dag na de aanvraag.

2 Tekenen : U kan ervoor kiezen ons de trap te laten tekenen of wij bezorgen u een professionele software zodat U dat zelf kan doen. Wij begeleiden u in het gebruikt van de software.

3 prijsbepaling: aan de hand van de getekende trap, materiaalkeuze en de graad van gevraagde afwerking en levering wordt een offerte opgemaakt.

4 controle: Wij doen nog een volledige controle van de getekende trap en passen de nodige techniciteiten aan om de trap binnen de geldende normen te produceren.

5 maten: Bij verbouwing of nieuwbouw kunnen de oorspronkelijke maten licht afwijken tov het afgewerkt geheel. Bezorg ons de definitieve maten en wij passen het aan voor productie.

productie: De trap wordt vervaardigd en U wordt op de hoogte gebracht van de afhaal- of leverdatum. Bij afhaling of ter plaatse bij levering wordt u bijgestaan voor de verdere afwerking en plaatsing van de trap. 

7 Feedback : graag ontvangen wij foto's van het afgewerkt project en opmerkingen zodat wij deze kunnen vermelden op onze website voor toekomstige gebruikers 

Veel bouwplezier !!!!!